21 Juli 2011

Sultan Hamengku Buwono IX Saat Berkunjung ke Tanah Karo


De Republikeinse Minister van Oorlog, de sultan van Djokja, Hamengku Buwono IX arriveerde op zaterdag 24 september op het vliegveld Medan, vergezeld van ca. 20 andere republikeinse autoriteiten w.o. de vice-premier Sjafrudin Prawiranegara, de Minister van Voorlichting mr. Samsudin en de voorzitter van het werkcomite van het KNIP, mr. Asaat. Zij brachten een kort bezoek aan de stad en inspecteerden enige TNI-posten op de Karo-hoogvlakte. Te Batukarang begeeft de sultan zich onder groot gejuich van de menigte naar de school, waar een maaltijd zal worden gebruikt.


De Republikeinse Minister van Oorlog, de sultan van Djokja, Hamengku Buwono IX arriveerde op zaterdag 24 september op het vliegveld Medan, vergezeld van ca. 20 andere republikeinse autoriteiten w.o. de vice-premier Sjafrudin Prawiranegara, de Minister van Voorlichting mr. Samsudin en de voorzitter van het werkcomite van het KNIP, mr. Asaat. Zij brachten een kort bezoek aan de stad en inspecteerden enige TNI-posten op de Karo-hoogvlakte. De sultan tijdens zijn toespraak tot de bevolking van Batukarang en omliggende desa's.
De Republikeinse Minister van Oorlog, de sultan van Djokja, Hamengku Buwono IX arriveerde op zaterdag 24 september op het vliegveld Medan, vergezeld van ca. 20 andere republikeinse autoriteiten w.o. de vice-premier Sjafrudin Prawiranegara, de Minister van Voorlichting mr. Samsudin en de voorzitter van het werkcomite van het KNIP, mr. Asaat. Zij brachten een kort bezoek aan de stad en inspecteerden enige TNI-posten op de Karo-hoogvlakte. De sultan spreekt de bevolking van Batukarang en omgeving toe.De Republikeinse Minister van Oorlog, de sultan van Djokja, Hamengku Buwono IX arriveerde op zaterdag 24 september op het vliegveld Medan, vergezeld van ca. 20 andere republikeinse autoriteiten w.o. de vice-premier Sjafrudin Prawiranegara, de Minister van Voorlichting mr. Samsudin en de voorzitter van het werkcomite van het KNIP, mr. Asaat. Zij brachten een kort bezoek aan de stad en inspecteerden enige TNI-posten op de Karo-hoogvlakte. Gevolgd door de andere autoriteiten begeeft de sultan zich over de reeds tweemaal vernielde brug bij Tigapantjoer.

source : http://www.gahetna.nl

Tidak ada komentar: